tiistai 15. maaliskuuta 2016

Raha ei tuo onnea

Myönnän. Yritin kulkea elämässäni oikopolkua rahan avulla. Hävettää ja nolottaa. Opin kuitenkin jotain ja kasvoin ihmisenä.

Oon pelannut sellasta huikeeta kännykkäpeliä kuin Neko Atsume. Sulla on siinä piha, jonne ostat ja sijoitat hopea- ja kultakaloilla kissanruokaa, -leluja ja muita kissoja houkuttelevia tarvikkeita. Sitten kissat tulevat vierailemaan pihallesi ja antavat sinulle vastalahjaksi lisää kaloja. Korkeamman levelin kissan kiinnostuvat eri asioista ja antavat niistä enemmän kaloja kuin matalan levelin kissat. Periaatteessa siis tavoitteena on selvittää, mitkä jutut houkuttavat korkean levelin kissoja, ja saada sitten paljon korkean levelin kissoja vierailulle ja niin edelleen nojoo tajuatte varmasti.

Koska olen ihmisenä kärsimätön ja huono, enkä ole pelannut tällaisia pelejä niin että olisin jo saanut oppia kantapään kautta miten tässä käy, päätin ostaa lisää kultakaloja neljällä eurolla. Neljällä oikean maailman eurolla sai kai 500 kultakalaa, joka on ihan tosi paljon. Ensin ostin lisätilaa pihalleni, eli pihan lisäksi sain myös pienen huoneen talosta. Ja sitten ostin kaikki siisteimmät jutut, ja kissoja alkoi virrata.

Nyt siellä käy kissoja tunnin aikana kymmeniä. Paljon high level kissoja, jotka tykkää mm. halvasta muovipussista, ja saattaa antaa siitä 5 kultakalaa. Low level -kissat antaa yhden hopeakalan.

Tavallaan on ollut ihan kiva käydä katsomassa kissoja, mutta jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin kyllähän siihen kyllästyi ihan hetkessä. Multa ei lopu kulta- eikä hopeakalat enää koskaan neljän euron sijoitukseni jälkeen, kissoja virtaa tajuttomia määriä, voin ostaa mitä haluan ja jää vain mietittäväksi vaihdanko välillä panel heaterin tilalle kolmikerroksisen kiipeilypuun. Molemmat on tosi suosittuja, vaikka muovipussi on edelleen paras hinta-laatusuhteeltaan.

Nyt tuli vähän silleen se viiminen niitti, kun Mr. Meowgi oli tullut mun pihalle raapimaan puunrunkoa.

Mr. Meowgilla on melkonen samuraimiekka

Mr. Meowgi on lvl 250 kissa, jonka puuhaa on "Mentoring". Se antoi mun scratching logista 10 kultakalaa. 

Normaalissa tilanteessa olisi tietysti aivan törkeän siistiä, että lvl 250 Mr. Meowgi tulee raapimaan mun puuta JA antaa siitä törkeästi rahaa. Mutta eihän tässä ollut yhtään mitään siistiä. Neljällä eurolla sain niin paljon kultakaloja, että pystyin ostamaan pihalleni ihan mitä vaan, ja nyt siellä käy koko ajan kaikki kissat, myös Mr. Meowgi. En joutunut tekemään tämän saavutuksen eteen yhtään mitään, eikä se siksi tunnu yhtään miltään.

Haluaisin aloittaa alusta ja houkutella Mr. Meowgin pihalleni vuosien työllä, omilla ansioillani, mutta ei sekään oikein tunnu enää mielekkäältä, kun on jo saavuttanut kaiken.

Mitä opimme tänään:
-raha ei tuo onnea
-oikopolkua ei ole
-kissat tykkää muovipusseista

Kaikkein pahimmalta tuntuu se, että elän valheessa. En ole vieläkään kertonut miehelle, että ostin neljällä eurolla kultakaloja. Mies haluaa edelleen aina kotiin tullessaan tietää, onko kissoja käynyt. Se varmaan luulee, että mä olen sairaan hyvä kissanhoukuttelijapelaaja, kun kissoja käy niin paljon. En pysty kertomaan totuutta enää, kun tämä on viety näin pitkälle. Millaisena ihmisenä se mua oikein pitäisi? Laiskana, ahneena, huijarina.

3 kommenttia:

  1. Awww. Voi murunen <3 Mä oon niin tipahtanu tähän samaan kuoppaan mun Dragon storyn lohikärmesten kanssa x)

    VastaaPoista
  2. Mä oon nyt ottanut uudeksi tavoitteeksi ostaa kaikki mitä kissakaupasta saa, koska ihan siihen ei rahat riitä. Ei se kyllä silti tunnu kovin hyvältä. Kissoja tulee ja menee :(

    VastaaPoista