keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Nainen on sileä

Mulla on vammanen iho. Koko teini-iän olin ihan siloposki (parilla katastrofaalisen kamalalla finnillä silloin tällöin toki), mutta reilu parikymppisenä maailmankaikkeus kosti ja teki mun ihosta vihaisen ja herkästi loukkaantuvan. Tänä aamuna, kun päätin tämän postauksen tehdä, naama oli toki ihan hyvässä kunnossa. Se on silleen vähän vaihtolämpöinen, välillä olen ihan rupikonna ja välillä olen ihan semi-ok ja koskaan ei tiedä, mikä sen suututtaa.

Meikkivoide on tietysti paras ihon suututtaja, ja siksi on ollut melkoinen taistelu löytää herkälle iholle sopiva meikkivoide, joka onnistuu myös peittämään ne ongelmat kohtalaisesti. Kaverivinkin ja näytevonkauskierroksen avulla löytyi tähänastisen elämäni paras meikkivoide (ja tälleen synkällä maskeerajamenneisyydellä on testattu monia). Tämä hakkaa ihan 10-0 kaikenlaiset blascotkin ainakin arkikäytössä.

O-ouuuuuu miten tästä selvitään

Vichyn Dermablend siis. Ei ole edes hintavimmasta päästä, Suomessa apteekissa n. 30e, feeluniquesta 23e. Tottakai se tuli tarjoukseen feeluniqueen just sen jälkeen, kun olin omani tilannut. Eivitutaeivitutaeivituta. Lisäksi sitä tarvitsee tämmöseen arkipeittämiseen ihan minimaalisen määrän, joten oletan, että se kestää pitkään. Parasta on se, etten tarvitse erikseen peitevoidetta ellen ole jonnekin huikeisiin bileisiin menossa, ja mä olen tunnetusti ehkä maailman laiskin meikkaaja.

Nude!
Ohuenohuella kerroksella saa suhteellisen järkevän näkösen ihon, joka on yllättävästi kuitenkin melko terveen ja kuulaan näköinen, eikä ihan pakkeloitu. Rajummalla sutimisella ja pienellä peitevoidelisäyksellä tällä saa sitten vaikka sen HD-kuvausmeikin. 5/5.

Selvitty!

Lisäksi haluan kertoa, että mun otsatukka on edelleen paras.

Opiskeluvalmis kiukkis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti