perjantai 18. maaliskuuta 2016

Muumimammapupu

HUOM: Osallistukaa kilpailuuuuun tuossa alempanaaaaa kiitoooooos!

Mun ystävät on niinkuin Muumimamman käsilaukku. Tai ehkä mun ystävät on Muumimammoja, joilla on käsilaukku. Jotenkin niin kuitenkin.

Toissapäivänä harmittelin, kun tekee mieli neuloa sukkaa, muttei ole sukkapuikkoja (koska en koskaan neulo sukkia).

Tänään: problem solved. Turusta tuli sukkapuikkolähetys. Eikä mitä vaan sukkapuikkoja, vaan mun ammattimaisella analyysilla ilmeisesti KnitPron Symfonie -puikkoja, jotka kuuluu ihan sukkapuikkoaateliin. Voi nämä kai olla jotain muitakin, en mä tiiä oikeesti, mutta nättejä ja ensitestauksella hyviä. Ja kolme eri kokoa, jotka on vielä eri kuvioisilla teipeillä sidottu ja postikorttiin kirjoitettu mikä symboli on mikäkin koko. Jotta muistan.

PUPUI!
PUIKKOI!

Erityisesti tässä mun ihanassa neulojayhteisössä<3 on jatkuvasti sellainen käsittämätön meno, että mitä tahansa sattuu tarvitsemaan, niin jollain on, ja sitten se on hetken päästä postissa. Silmukkamerkki tai koruvaijeri tai sukkapuikko tai pinkki Väiski. Aina löytyy.

Enkä mä sitä sano, etteikö sellasetkin kaverit ois kivoja, jotka ei lähettele sukkapuikkoja. Kaikki kaverit on kivoja. Mutta tää on aina jotenkin niin special! Tui on semmonen mussu.

Aloitin sitten ihan oikeastikin sukat. Mun oli tarkoitus ottaa sellanen hienompi kuva sukan alusta vähän pidemmällä, mutta en ollut aloittanut kärjestä vuosikausiin, ja meni ihan pieni hetki ja hermo sitä säätäessä. En sitten päässyt tämän pidemmälle tältä istumalta.

Joo, hassu varjo. SORI SIITÄ! Iltakuva.
Näistä olisi tulossa KawKawEsquet. 2,25mm puikot otin testiin ja ihan näin alun perusteella vaikuttaa ok:lta, vaikea tietää kun ei ole tullut fingeringiä neulottua ikuisuuksiin - siis muuten kuin pitsinä. Ihanaihanaihana lanka, jota kuva ei tietenkään toista läheskään oikein, on Yarngrimoiren BFL Twist Sockia sävyssä She's Electric. Nimensä mukaisesti oikein sähköinen, säkenöivä violetti. Sävy on niin hieno, että tuppisuumieskin totesi tänään kerän nähdessään, että "siisti väri". Suomeksi se tarkoittaa suunnilleen "OMG MITEN IHANIN SÄVY KOSKAAN, RAKASTAN SITÄ!", eli todella kauniista sähkövioletista on kyse.
Kokeilin ensin silmukoiden luontiin Judy's Magic Cast Onia, mutta se oli sukkapuikoilla lievästi sanottuna vittumaista, joten päädyin vuosia sitten hyväksi havaittuun Kristelin ohjeeseen ja heti alkoi sujua.

Mulla oli tässä pointteja:
  • Tui on ihana
  • Minulla on ystäviä ja ne on ihania
  • Yarngrimoire on ihana
  • Jos et ole aloittanut sukkaa kärjestä, kokeile Kristelin ohjeella
  • Neuloin ihan vähän sukkaa, mutta oikeasti jatkan kohta vauvan takkia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti